KESÄKURSSIT 29.6.-29.7.2021

Pakkasmäen kesäteatterin ulkolava, Espoonlahdentie 10

 

Kauan odotetut viikkotuntimme alkavat 29.6! Paikkana on kesäinen Pakkasmäen amfiteatterin lava. Opetusta on tuttuun tapaan tiistaisin ja torstaisin klo 18-21. Tanssi-illat koostuvat kolmesta erillisestä tunnista, joiden välissä on pieni tauko. Voit tulla siis yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi tunniksi oman valintasi mukaan. Järjestämme kursseille myös parinvaihtoringin, joten voit tulla myös ilman paria.

Kesäteatterin lava on vaneria, joten tämä kannattaa ottaa huomioon kenkien valinnassa. Lenkkareita emme suosittele, koska niissä on liian pitävä pohja. Kurssien yhteydessä ei ole tarjoilua, joten ottakaa omat juomat ja mahdolliset eväät mukaanne. Lavan yhteydessä ei ole myöskään WC-tiloja, mutta viereisellä koululla on, joten voimme käyttää niitä mikäli  koululla on silloin toimintaa. Tunnit järjestetään säävarauksella. Epäselvissä sääolosuhteissa laitamme nettisivujemme etusivulle tiedon järjestetäänkö kurssit ko. iltana. Huom! Muista päivittää etusivumme, jotta näet mahdolliset muutokset.

TASOT

Tiistaina lähdetään liikkeelle aina kunkin tanssin perusteista ja edetään rauhalliseen tahtiin siitä eteenpäin. Torstain tunnit puolestaan on tarkoitettu perusteet jo hallitseville, eli keskitasoisille tanssijoille. Tuntien tasokuvaukset on esitetty uuden väreihin perustuvan luokittelun avulla. Opettajat mukauttavat opetuksensa kurssilaisten omaksumistahdin mukaiseksi, jolloin kurssit etenevät joko suunnitelman A tai B mukaan.

Jokainen ilta on oma kokonaisuutensa, joten voit tulla tunneille mukaan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

AIKATAULU

IMG_20200910_193354_edited.jpg
PAIKKA

Pakkasmäen kesäteatterin lava, Espoonlahdentie 10, Espoo. Paikoitustilat ovat Storängens Skolan, eli viereisen koulun pihalla, josta pääsee kävellen polkua pitkin perille.

HINNAT

Samat kuin Espoon VPK:n kursseilla (klikkaa hinnasto).

 

Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta.