TANSSILEIRI 1.-2.8.2020, KASNÄS

Jatkotaso (Leiri on jo täynnä)

Pitkän "koronatauon" jälkeen aloitamme jälleen kurssitoiminnan! Kausi potkaistaankin käyntiin meidän suositulla Kasnäsin leirillä. Koronan vuoksi otamme ilmoittautumiset oman tanssiparin kanssa, mutta toivottavasti siihen mennessä tilanne paranee vielä tämän hetkisestä ja voimme toteuttaa leirin parinvaihtojen kera. Meillä on mahdollisuus tanssia myös ulkona, mikäli sää sallii sen.

Kasnäsissä (Turun saaristossa) meillä on mahtavat puitteet tanssia ja nauttia kylpylähotellin palveluista ja viettää ihana viikonloppu tanssi-ihmisten kanssa. Olemme pyrkineet aikataulun osalta siihen että on myös aikaa nauttia muiden kurssilaisten seurasta.

 

Lauantai-iltana meillä on mahdollisuus tanssia DJ Kimmon tahtiin ulkolavalla. Kurssien päätteeksi rentoutusta voi käydä hakemassa kylpylän puolelta, joka myös kuuluu hintaan. Viime kesänä pääsimme jo nauttimaan heidän uudesta ulkoallasalueestaan. Myös hiekkaranta on houkutteleva rentoutusmuoto.

 

Ravintolalla ei ollut vielä varmuutta buffetin järjestämisestä elokuussa. Tällä hetkellä ravintola on heillä normaalisti auki ja listalta saa tilattua ruokia. Jos buffet voidaan toteuttaa niin saamme siihen alennushinnat leiriläisille, niinkuin aiemminkin. Aamiainen on tällä hetkellä pakattu pusseihin jonka voi noutaa ravintolasta. Mutta toivomme kovasti, että pääsemme ihanaan aamiaisbuffettiin.

Tänä vuonna tanssileiripaketin hinta on 135 € ja siihen kuuluu:

  • Tanssikurssit 9 h (6 x 1,5 h)

  • Majoitus 2 hh aamupalalla (1 yö)

  • Kylpylän vapaa käyttö

  • La iltatanssit ulkolavalla klo 21-23, DJ Kimmo

 

Eli hintaan ei sisälly muita ruokailuja kuin aamiaiset.

Kasnäsin kylpylähotellin huoneet ovat tyylikkäitä ja tilavia parvellisia rivitaloyksiöitä. Huoneita on 20 kpl meille varattuna, varaathan nopeasti omasi. Huoneen hinta on 65 €/hlö 2-hengen huoneessa. Yhden hengen huonelisä on 45 €/yö. Varaamme majoituksen puolestanne. Jos haluat majoituksen kahdeksi yöksi, niin kirjoita toiveesi lisätietoja kohtaan. Jos haluat huoneen sijaan majoittua caravan-paikalla tai veneessä, niin pyydä meiltä siihen erikseen tarjous.

 

Ilmoittautukaa rohkeasti. Mikäli korona tilanne huononisi uudestaan tai itse ei ole täysin varma omasta terveydestä juuri ennen leiriä tai on ollut tekemisissä sairastuneen kanssa, leirin voi perua kuluitta ihan viimehetkeen saakka.

Hotellin palvelut maksetaan suoraan kylpylähotelli Kasnäsiiin ja tanssikurssiosuuden 70 € meille. Tanssikurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla. Jos osallistut vain osalle tunneista, niin hinta on 15 €/laji.

Lähetämme vielä infokirjeen sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille ennen leiriä.

Jos tarvitset lisätietoja, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai soita

p. 050 570 7717 /Marika.

 

LEIRIOHJELMA

Tervetuloa leirille!

Tanssikoulu TanssiGuru

 

Puhelin: +358 400 427 068

S-posti: tanssikoulu@tanssiguru.fi

Y-tunnus: 2045423-7

  • Facebook Metallic

 

© 2018 Tanssikoulu TanssiGuru