TANSSILEIRI 3.-4.8.2019, KASNÄS

tasoikoni_sininen.png

Jatkotaso (parinvaihto)

Elokuun alussa meillä on mahtavat puitteet tanssia ja nauttia Kasnäsissä (Turun saaristossa) kylpylähotellin palveluista ja viettää mukava viikonloppu tanssi-ihmisten kanssa.

 

Kasnäsin kylpylähotellin huoneet ovat tyylikkäitä ja tilavia parvellisia rivitaloyksiöitä. Olemme saaneet luvan pitää huoneita leirin loppuun saakka.

 

Lauantai-iltana meillä on mahdollisuus tanssia DJ Kimmon tahtiin ulkolavalla. Sunnuntaina kurssien päätteeksi rentoutusta voi käydä hakemassa kylpylän puolelta, joka myös kuuluu hintaan.

 

Ravintola on kuulu saaristolaishenkisestä buffetista ja se sisältää paljon itse kasvatettua kalaa ja muutenkin ravintola suosii lähiruokaa. Vaikka lauantain lounaskin on jo monipuolinen ja herkullinen, niin sunnuntain lounas onkin sitten jo elämys!

 

Viikonlopun hinta on 169 €/hlö sisältäen,

 

  • Tanssikurssit 9 h (6 x 1,5 h)

  • Majoitus 2 hh aamupalalla (1 yö)

  • La ja su lounaat (su juhlalounas)

  • La iltatanssit ulkolavalla klo 21-23, DJ Kimmo

 

Huoneita on vain 15 kpl meille varattuna, joten varaathan nopeasti omasi. Yhden hengen huonelisä on 45 €/yö. Varaamme majoituksen puolestanne. Jos haluat majoituksen kahdeksi yöksi, niin kirjoita toiveesi lisätietoja kohtaan. Jos haluat huoneen sijaan majoittua caravan-paikalla tai veneessä, niin pyydä meiltä siihen erikseen tarjous.

 

Tanssikurssiosuuden 70 € voi maksaa myös liikuntaeduilla. Jos osallistut vain osalle tunneista, niin hinta on 15 €/laji.

 

Leirillä on seuraajakiintiö, joten ilman paria ilmoittuvien seuraajien kannattaa olla nopeita tai hankkia viejä jonka kanssa ilmoittautuu.

Jos tarvitset lisätietoja, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai soita

p. 050 570 7717 /Marika.

 

LEIRIOHJELMA

Kasnäs_elokuu.png

Tervetuloa leirille!

IMG-2776.PNG