VIIKKO-OHJELMA KEVÄT 2021

Vallitsevan koronatilanteen ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston asettamien kokoontumisrajoitusten vuoksi tanssikurssimme ovat tauolla. Aloitamme kurssit uudelleen heti kun se on mahdollista.

Meillä voit tanssia oman parisi kanssa, mutta toteutamme myös vaihtoringin, joten voit vapaasti päättää osallistutko parinvaihtoon. Mikäli et itse ole täysin varma omasta terveydestäsi tai olet ollut tekemisissä sairastuneen kanssa, ethän osallistu tunneillemme.

Keväällä vanhentuneet sarjaliput ovat voimassa vuoden loppuun saakka.

tanssipuoti_logo.png

Nyt sarjalippujen ostajille extraetu: Tanssipuoti tarjoaa asiakkaillemme -10% alennuksen normaalihintaisista tanssikengistä, -vaatteista sekä tarvikkeista, Etu on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

KURSSIEN TASOKUVAUKSET

 

Järjestämme seuratanssien opetusta Espoon VPK:lla kahtena iltana viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Tiistain ja torstain tanssi-illat koostuvat kolmesta erillisestä tunnista, joiden välissä on pieni tauko. Voit tulla siis yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi tunniksi oman valintasi mukaan.

 

Tiistaina lähdetään liikkeelle aina kunkin tanssin perusteista ja edetään rauhalliseen tahtiin siitä eteenpäin. Torstain tunnit puolestaan on tarkoitettu perusteet jo hallitseville, eli keskitasoisille tanssijoille. Tuntien tasokuvaukset on esitetty uuden väreihin perustuvan luokittelun avulla. Opettajat mukauttavat opetuksensa kurssilaisten omaksumistahdin mukaiseksi, jolloin kurssit etenevät joko suunnitelman A tai B mukaan.

Värikoodien mukaiset tarkat tasokuvaukset löydät TÄÄLTÄ.

 
KURSSIOHJELMA (vanha)

Tunneilla ei tarvita omaa paria, sillä kursseilla toimii reipas parinvaihto. Tunneille ei tarvitse myöskään ennakkoilmoittautua.

Syksy 2020.png

Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta.

***10.9. Salsa: Nämä tunnit järjestetään Pakkasmäen Kesäteatterin ulkolavalla (säävaraus), osoite: Espoonlahdentie 10, 02360 Espoo.

 

*Tähdellä merkittyjen lajien tarkempi kuvaus:

8.10. Etenevä Cha Cha: Näillä tunneilla opetellaan etenemään cha cha:n askelilla lavatanssien tanssisuuntaan, jolloin tarvittaessa voi esim. siirtyä tanssilattialla eri kohtaan, tai sitten kiertää tanssisalia ympäri.

13.10. ja 15.10. Tangovalssi: Tangovalssi on alunperin argentiinalaisen tangon yksi tanssimuoto, jota tanssitaan valssimusiikkiin, mutta se soveltuu hyvin myös perinteisten suomalaisten valssien tanssitavaksi. Käytämme pohjana suomalaisen tangon askellusta ja mukautamme sen valssimusiikkiin sopivaksi. Tangovalssista saadaan näin askellukseltaan rauhallisempaa verrattuna perinteiseen valssiin. Tiistaina opettelemme tangovalssin perusteet. Torstaina lisäämme Tangovalssiin uusia askelikkoja.

20.10. ja 22.10. Swingiä Fuskuun: Lisäämme fuskuun hauskoja elementtejä muista swing-tanssilajeista, kuten esim. lindy hop ja charleston, joilla saa fuskuun ihan uutta ilmettä!

27.10. ja 29.10. Hitaat: On olemassa paljon hidasta lavatanssimusiikkia, joihin ei varsinaisesti ole mitään ennaltamäärättyjä tanssiaskeleita (ts. tanssilajia). Näillä tunneilla annamme eväitä kaikenlaisten hitaiden kappaleiden tanssimiseen.

5.11. Salsa + tempputunti: Kahdella ensimmäistä tuntia tanssitaan kuubalaista salsaa ja sille ominaista kuviomateriaalia ja kolmannella tunnilla lisätään erilaisia temppuja mausteeksi.

10.12. Tangoa argentiinalaisin maustein: Tänä iltana lisäämme suomalaiseen tangoon mausteita alkuperäisimmästä eli argentiinalaisesta tangotyylistä. Mausteet sisältävät mm. erilaisia linjoja/kallistuksia ja jalkakikkoja yhdistettynä lavoille sopiviin tangokuvioihin. Näillä liikkeillä viet tangosi uuteen ulottuvuuteen!

15.12. Lindy Hop: Lindy hop on kaikkien swing-tanssien äiti. Tässä tanssissa on kaikkien swing-tanssien elementit ja tästä lajista kaikki muut swing-tanssit ovat kehittyneet omiin suuntiinsa. Lindy hopia voidaan tanssia niin hitaaseen kuin nopeaankin musiikkiin, eli esim. kaikkea hitaan foksin ja fuskun tempojen välistä. Tule tutustumaan/tanssimaan tätä monipuolista lajia!

HINNASTO
 • 10 €/tunti (30 €/koko ilta)

 • 10 tunnin sarjalippu 90 €

 • 20 tunnin sarjalippu 160 €

 • 30 tunnin sarjalippu 210 €

 

Sarjaliput ovat henkilökohtaisia. Kortit ovat voimassa yhden kauden kerrallaan (syksy/kevät).

 

MAKSUTAVAT
 • Käteinen, pankki- ja luottokortit

 • Smartum Liikuntasetelit ja Kulttuurisetelit, Saldo ja Verkkomaksu

 • Tyky-kuntosetelit, Tyky-Online

 • Virikesetelit

 • Ticket Duo, Ticket Mind&Body

 • Sporttipassi

 • Eazybreak

 

Sarjaliput voi maksaa em. maksu-tapojen lisäksi myös tilisiirtona (ota kuitti mukaan).

 

Huom! Liikunta- ja kulttuurisetelit ym. vastaavat ovat työssäkäyvien henkilökohtaisia etuuksia, joten niillä ei siis voi maksaa toisen henkilön osallistumista tunneille.

 

KURSSIPAIKAN OSOITE

Espoon VPK, Itäinen Jokitie 1, 02770 ESPOO (katso kartta)

Pakkasmaen Kesateatteri
Espoon VPK