TANSSILEIRI 18.-19.9.2021, KASNÄS

Kesän 2020 leiriläisiä
Kesän 2020 leiriläisiä

press to zoom
Rantasauna
Rantasauna

press to zoom
Huone
Huone

press to zoom
Kesän 2020 leiriläisiä
Kesän 2020 leiriläisiä

press to zoom
1/4
tasoikoni_sininen.png

Jatkotaso

Syyskuussa meillä on jälleen tilaisuus vierailla jo monelle tutuksi tulleessa Kasnäsissä (Turun saaristossa) ja viettää siellä viikonloppu tanssien ja nauttien kylpylähotellin palveluista.

 

Hotelli Kasnäsin huoneet ovat tyylikkäitä ja tilavia parvellisia rivitaloyksiöitä. Lauantai-illaksi olemme varanneet myös täysin uudistetun rantasaunan paljuineen. Viikonloppupaketin hintaan sisältyy myös iltaruokailu saunalla.

 

Ravintola on kuulu saaristolaishenkisestä buffetistaan ja se sisältää paljon itse kasvatettua kalaa ja muutenkin ravintola suosii lähiruokaa. Vaikka lauantain lounaskin on jo monipuolinen ja herkullinen, niin sunnuntain lounas on vieläkin laajempi.

Leiripaketin hinta on 184 €/hlö sisältäen,

  • Tanssikurssit 9 h (6 x 1,5 h)

  • Majoitus 2 hh aamupalalla (1 yö)

  • Kylpylän käytön aukioloaikoina

  • La ja su lounaat (su juhlalounas)

  • La sauna ja paljut uusitulla rantasaunalla

  • Iltapala saunatuvassa (sis. mm. perunasalaattia, makkaraa ja alkoholittomia juomia)

Huoneita on rajoitetusti, joten varaathan nopeasti omasi. Varaamme majoituksen puolestanne. Jos haluat huoneen sijaan majoittua caravan-paikalla tai veneessä, niin pyydä meiltä siihen erikseen tarjous.

 

Tanssikurssiosuuden 70 € voi maksaa myös liikuntaeduilla. Jos osallistut vain osalle tunneista, niin hinta on 15 €/laji.

 

Leirillä on seuraajakiintiö, joten ilman paria ilmoittuvien seuraajien kannattaa olla nopeita tai hankkia viejä jonka kanssa ilmoittautuu.

Koronarajoitusten vuoksi on mahdollista että leiriä joudutaan siirtämään myöhemmäksi. Näin ollen ilmoittautumisesi siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan ja ilmoitamme siitä sinulle. Voit siinä vaiheessa ilmoittaa meille sopiiko sinulle uusi ajankohta.

Peruutusehdot: Mikäli et pääsekään leirille, niin peruthan tulosi heti kun mahdollista, niin vapautat paikan jollekin toiselle. Majoituksen maksuton peruutus on tehtävä viimeistään 24h ennen varauksen alkua.

Jos tarvitset lisätietoja, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai soita

p. 050 570 7717 /Marika.

Kasnäs syyskuu 2021.png

Tervetuloa leirille!