top of page

SALSAA ke 4.8. ja to 5.8.2021

Espoon Tapiolassa, Kulttuurikeskuksen Amfilla, Kulttuuriaukio 2

 

Opetusta on tuttuun tapaan klo 18-21, mutta huomioithan että alkeet/alkeisjatko on poikkeuksellisesti keskiviikkona. Tanssi-illat koostuvat kolmesta erillisestä tunnista, joiden välissä on pieni tauko. Voit tulla siis yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi tunniksi oman valintasi mukaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Järjestämme kursseille myös parinvaihtoringin, joten voit tulla myös ilman paria.

Amfin lattia on betonilaattaa, joten valitsimme lajiksi Salsan, jossa pyörimisetkin tehdään askelilla eikä vaadi kengiltä/lattialta erityistä luistoa.  Kurssien yhteydessä ei ole tarjoilua, joten ottakaa omat juomat ja mahdolliset eväät mukaanne. Tunnit järjestetään säävarauksella. Epäselvissä sääolosuhteissa laitamme nettisivujemme etusivulle tiedon järjestetäänkö kurssit ko. iltana. Huom! Muista päivittää etusivumme, jotta näet mahdolliset muutokset.

PAIKKA

Espoon Tapiolan Kulttuurikeskuksen Amfi, Kulttuuriaukio 2, Espoo. Paikoitustilat ovat suurimmaksi osaksi maksullisia, esim. vieressä olevien Kulttuurikeskuksen ja uimahallin P-paikat. Maksutonta pysäköintitilaa löytyy mm. Aarnivalkean koulun pihalta, Aarnivalkeantie 9, mistä on n. 8 min kävelymatka Amfille.

IMG_20210802_203229__01__01_edited_edited.png

Kuva Amfilta.

HINNAT

Samat kuin Espoon VPK:n kursseilla (klikkaa hinnasto).

 

Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta.

Tervetuloa!

bottom of page