top of page

TANSSIKOULUMME

 

Tanssi on antanut meille molemmille paljon ja sen tähden haluaisimmekin, että mahdollisimman moni aloittaisi tanssiharrastuksen ja kokisi omakohtaisesti kuinka hienosta harrastuksesta itseasiassa on kyse! Tanssia voi ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta kuka tahansa ja tanssi voi tuoda hyvin monipuolisella tavalla itse kunkin elämäntilanteeseen sopivaa sisältöä. Tanssi on moniulotteinen harrastus; sitä voi harrastaa hauskanpidon, kuntoilun, itsensä kehittämisen, kilpailemisen, kaveripiirin kasvattamisen ja monen monen muun syyn vuoksi, mutta voipa sillä tavalla löytää itselleen myös elämänkumppanin niin kuin meille kävi!

 

Koemme olevamme etuoikeutettuja, koska saamme tehdä sellaista työtä joka on samalla rakas harrastuksemme. Itseasiassa tanssiminen ja sen opettaminen ei tunnu ollenkaan työltä, vaan sitä odottaa joka päivä että pääsisi tekemään jotain siihen liittyvää! Olemme molemmat käyneet oman tiemme aloittelevasta seuratanssiharrastajasta kilpatasolle saakka, Kimmo lavatanssijana ja Marika kilpatanssijana, ja haluamme omiin kokemuksiimme pohjaten opettaa paritansseja tavalla, joka olisi mahdollisimman kehittävää, mutta samalla rentoa ja hauskaa.

 

Haluamme siis tarjota laadukasta ja huumorilla höystettyä seuratanssinopetusta aivan vasta-alkajista kokeneisiin seuratanssikonkareihin saakka. Opetustapamme on hyvin perusteellinen, eli etenemme perusasioista eteenpäin rauhalliseen tahtiin lisäten haasteita sopivasti oppilaiden omaksumiskyvyn mukaan. Tavoitteenamme on, että jokainen tuntisi oppineensa tunneillamme jotain uutta ja lähtisi kursseiltamme hymy huulilla ja täynnä energiaa!

   TARJOAMME

 

  • Alkeis- ja jatkotason viikkotunnit tiistaisin ja torstaisin Espoon VPK:lla

  • Omat tanssileirit viikonloppuisin muualla Suomessa

  • Tilauksesta opetusta myös muihin tapahtumiin

  • Tanssiliikuntaa yritysten ja työryhmien TYKY-päiville

 

  • Yksityisopetusta kaiken tasoisille seuratanssijoille

 

  • Yksilöllistä häätanssiopetusta toiveiden mukaan

 

  • Kisavalmennusta kilpaileville seuratanssipareille

  • Esiintymisiä

 

  • Ohjelmapaketteja esim. pikkujouluihin sisältäen tapahtuman mukaan tanssiopetusta, esiintymisiä ja DJ-toimintaa

Tule ja tutustu!

bottom of page