top of page

VIIKKO-OHJELMA KESÄ 2024

TERVETULOA TANSSIMAAN!
 

Järjestämme seuratanssien opetusta Espoon VPK:lla kahtena iltana viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Tiistain ja torstain tanssi-illat koostuvat kolmesta erillisestä tunnista, joiden välissä on pieni tauko. Voit tulla siis yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi tunniksi oman valintasi mukaan.

Tunneille ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Saavut vain paikalle ja maksat niistä tunneista joille osallistut. Voit tulla tunneille yksin tai oman parin kanssa. Järjestämme vaihtoringin, jolloin myös parittomat pääsevät tanssimaan, mutta myös parin kanssa tulevat ovat tervetulleita vaihtorinkiin. Toki voit tanssia vain oman parisi kanssa, vaihtorinkiin osallistuminen on vapaaehtoista. Voit laittaa viestiä tai soittaa jos haluat kysyä jotain. Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

KESÄKURSSIT ULKONA ESPOONLAHDESSA


Katso tarkempi info täältä.

Huom! Tanssikurssilaisia ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta.

KURSSIEN TASOKUVAUKSET

 

Tiistaina lähdetään liikkeelle aina kunkin tanssin perusteista ja edetään rauhalliseen tahtiin siitä eteenpäin. Torstain tunnit puolestaan on tarkoitettu perusteet jo hallitseville, eli keskitasoisille tanssijoille. Tuntien tasokuvaukset on esitetty uuden väreihin perustuvan luokittelun avulla. Opettajat mukauttavat opetuksensa kurssilaisten omaksumistahdin mukaiseksi, jolloin kurssit etenevät joko suunnitelman A tai B mukaan. Värikoodien mukaiset tarkat tasokuvaukset löydät TÄÄLTÄ.

Tervetuloa tunneille!

HINNASTO
 
  • 1 tunti 11 € (33 €/koko ilta)

  • 10 tunnin sarjalippu 100 €

  • 20 tunnin sarjalippu 180 €

  • 30 tunnin sarjalippu 240 €

 

Sarjaliput ovat henkilökohtaisia. Kortit ovat voimassa yhden kauden kerrallaan (syksy/kevät).

 

MAKSUTAVAT

  • Käteinen, pankki- ja luottokortit

  • MobilePay

  • Smartum

  • Edenred

  • ePassi

 

Sarjaliput voi maksaa em. maksu-tapojen lisäksi myös tilisiirtona (ota kuitti mukaan).

 

Huom! Liikunta- ja kulttuurisetelit ym. vastaavat ovat työssäkäyvien henkilökohtaisia etuuksia, joten niillä ei siis voi maksaa toisen henkilön osallistumista tunneille.

 

KURSSIPAIKKOJEN OSOITTEET
 

Sansinpellon päiväkoti, Forsellesintie 14, 02700 Kauniainen

(kartta)

Espoon VPK, Itäinen Jokitie 1, 02770 ESPOO

(kartta)

tanssipuoti_logo.png

Nyt sarjalippujen ostajille extraetu: Tanssipuoti tarjoaa asiakkaillemme -10% alennuksen normaalihintaisista tanssikengistä, -vaatteista sekä tarvikkeista, Etu on voimassa vuoden 2023 loppuun saakka.

Espoon VPK
bottom of page