top of page

RUEDA-TREENIT

Rueda on hauska, mukaansatempaava ja yhteisöllinen tapa tanssia parisalsaa. Rueda on piiri, joka koostuu tanssipareista. Parit vaihtuvat lennossa johtajan huutamien komentojen tahdissa. Monet oppilaistamme pitävät Ruedaa hauskimpana tanssina mitä ovat kokeilleet ja pitävät sitä myös lempitanssinaan. Harjoitussalin lisäksi olemme tanssineet Ruedaa mm. rannalla, kauppakeskuksessa, kesäteatterissa ja lavatansseissa.

Rueda-tunneilla harjoitellaan erilaisia Ruedalle tyypillisiä salsakuvioita, joista monet ovat tuttuja jo parisalsasta, mutta monet myös sellaisia, joita voi tanssia vain ruedassa, eli useamman parin kanssa.

Meillä on kaksi Rueda-ryhmää, harrasteryhmä ja edistyneet, joista edistyneiden ryhmää voi myös tilata esiintymään.

Harrasteryhmä

Tähän ryhmään voit ilmoittautua, jos salsan perusteet ovat jo hallussasi tai olet jo aiemmin tanssinut myös ruedaa. Olemme tarvittaessa järjestäneet uusille Ruedan tanssijoille myös preppauskursseja, joissa harjoitellaan Ruedan perusteet ja muutamia helppoja kuvioita.

Edistyneiden ryhmä

Tähän ryhmään voit hakea, mikäli kaipaat haastavampia rueda-kuvioita ja vauhdikkaampaa menoa. Tässä ryhmässä panostetaan myös enemmän tanssitekniikkaan, liikkeiden yhdenaikaisuuteen ja visuaalisuuteen. Tilauksesta teemme tällä ryhmällä myös tanssiesityksiä.

Treenit

  • joka toinen maanantai 90 min/kerta

  • harjoituspaikka Kauklahden VPK, Bassenmäki 5, Espoo

  • hinta 17 €/hlö/kerta

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi meille oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit ilmoittautua Ruedaan parin kanssa tai ilman. Koska Ruedassa on ideaalitapauksessa sama määrä viejiä ja seuraajia, niin pyrimme pitämään paritilanteen tasapainossa. Tämän vuoksi seuraajat pääsevät nopeammin mukaan ilmoittautuessaan viejän kanssa.

Tervetuloa pitämään hauskaa!

bottom of page