top of page

HÄÄTANSSIOPETUS

 

Tarjoamme yksilöllistä häätanssiopetusta asiakkaan toiveiden mukaan joko tanssisalissa Espoossa tai vaikka asiakkaan kotona.

 

Perinteisen häävalssiopetuksen ohella ideoimme ja luomme asiakkaan kanssa yhdessä yksilöllisen häätanssiesityksen. Häätanssissa haluamme keskittyä herkän/koskettavan tunnelman luomiseen, jossa tanssi tehdään aina kappaleeseen sopivaksi. Myös kappaleen valinnassa voimme olla apuna.

 

Häätanssikoreografian hinta on 250 € ja se sisältää 2 tuntia opetusta Espoossa, Espoon keskuksen vieressä sijaitsevalla tanssisalilla tilavuokrineen. Seuraavat tunnit ovat 80 €/tunti.

 

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin pääsemme yhdessä suunnittelemaan Teidän häätanssianne!

Yhteistyökumppanit:
Pitopalvelu HUPLI

 

Haluamme suositella häiden ja muiden juhlienne pitopalveluksi HUPLIA. Marika on aiemmin työskennellyt myös heillä ja nähnyt, että homma sujuu hyvällä asenteella ja vankalla rutiinilla.

Ruoka on valmistettu tarkkojen hygieniavaatimusten mukaan tuoreista ja hyvistä raaka-aineista ja on todella herkullista. Meidänkin häiden pitopalvelusta vastasi tietenkin HUPLI. Pyydä tarjous heiltä suoraan otsikon linkin kautta.

bottom of page