top of page

TANSSILEIRI 12.-13.3.2022, KASNÄS

tasoikoni_sininen.png

Jatkotaso

Tammikuussa meillä on mahtavat puitteet tanssia ja nauttia Kasnäsissä (Turun saaristossa) kylpylähotellin palveluista ja viettää mukava viikonloppu tanssi-ihmisten kanssa.

Kasnäsin kylpylähotellin huoneet ovat tyylikkäitä ja tilavia parvellisia rivitaloyksiöitä. Kurssien päätteeksi rentoutusta voi käydä hakemassa myös kylpylän puolelta, joka kuuluu myös hintaan.

Järjestämme leirin niin, että voit tanssia oman parisi kanssa tai osallistua parinvaihtoon. Toteutamme siis myös parinvaihtoringin halukkaille. Ilmoitathan tästä ilmoittautuessasi, jotta osaamme ennakoida paritasapainon parinvaihtoringissä ja voimme tarvittaessa rajata seuraajien tai viejien määrää, jotta paritasapaino olisi mukava.

Tällä kertaa leirillä on kaksi lajia: Rumba ja Hitaat, joihin molempiin perehdytään viikonlopun aikana hieman tarkemmin. Rumbassa tavoitteenamme on kehittää tanssitekniikkaa ja sen avulla vienti/seuraamistaitoja, jotka mahdollistavat kuvioiden varioimisen musiikin mukaan. Hitaissa puolestaan opettelemme käyttämään vartalon liikelaajuuksia hyväksi hitaan liikkeen tuottamisessa ja sen lisäksi rytmitämme askeleet kulloinkin soivaan musiikkiin sopiviksi.

 

LEIRIOHJELMA

29095593_1581566105294752_81191913329514
Kasnäs tammikuu 2022.png

Tanssitilassa on toimivaksi todettu laminaattilattia ja salissa on myös vesipiste.

Ravintola on kuulu saaristolaishenkisestä buffetista ja se sisältää paljon itse kasvatettua kalaa ja muutenkin ravintola suosii lähiruokaa. Vaikka lauantain lounaskin on jo monipuolinen ja herkullinen, niin sunnuntain lounas onkin sitten jo elämys!

Leirin hinta on alk. 181 €/hlö sisältäen,

  • Tanssikurssit 9 h (80 €/hlö)

  • Majoitus 2 hh aamiaisbuffetilla (63 €/hlö/yö)

  • Kylpylän käytön aukioloaikoina

  • La ja su lounaat (19+19 €/hlö)

Yhden hengen huonelisä on 32 €/yö. Varaamme majoituksen puolestanne. Caravan-paikka on 27 €/yö. Jos haluat Caravan-paikan, niin kerro siitä ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa.

 

Majoitus ja ruuat maksetaan suoraan hotellille ja tanssikurssin osuus TanssiGurulle. Tanssikurssin 80 € voi maksaa myös liikuntaeduilla. Jos osallistut vain osalle tunneista, niin hinta on 15 €/osio.

 

Leirillä on seuraajakiintiö, joten ilman paria ilmoittuvien seuraajien kannattaa olla nopeita tai hankkia viejä jonka kanssa ilmoittautuu.

Peruutusehdot: Mikäli et pääsekään leirille, niin peruthan tulosi heti kun mahdollista, niin vapautat paikan jollekin toiselle. Majoituksen maksuton peruutus on tehtävä viimeistään 24h ennen varauksen alkua.

Noudatamme tammikuussa Varsinais-Suomessa voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Koronapassi todennäköisesti vaaditaan.

Jos tarvitset lisätietoja, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai soita

p. 050 570 7717 /Marika.

Tervetuloa leirille!

bottom of page