TANSSILEIRI 12.-13.6.2021, KASNÄS

(Leiri on tällä hetkellä täysi, jonoon voi silti ilmoittautua. Ilmoitamme jos paikkoja vapautuu.)
tasoikoni_sininen.png

Jatkotaso

Kesäkuussa meillä on mahtavat puitteet tanssia ja nauttia Kasnäsissä (Turun saaristossa) kylpylähotellin palveluista ja viettää mukava viikonloppu tanssi-ihmisten kanssa.

Kasnäsin kylpylähotellin huoneet ovat tyylikkäitä ja tilavia parvellisia rivitaloyksiöitä. Kurssien päätteeksi rentoutusta voi käydä hakemassa myös kylpylän puolelta, joka kuuluu myös hintaan.

Koska koronatilanne ja kokoontumisrajoitukset kesäkuussa eivät ole vielä tiedossamme, leiri saatetaan joutua vielä siirtämään. Myös mikäli et itse ole täysin varma omasta terveydestäsi juuri ennen leiriä, tai olet ollut tekemisissä sairastuneen kanssa, voit perua leirin kuluitta ihan viimehetkeen saakka. Ilmoittautukaa siis rohkeasti mukaan vaan.

Järjestämme leirin niin, että voit tanssia oman parisi kanssa tai osallistua parinvaihtoon. Toteutamme siis myös parinvaihtoringin halukkaille. Ilmoitathan tästä ilmoittautuessasi, jotta osaamme ennakoida paritasapainon parinvaihtoringissä ja voimme tarvittaessa rajata seuraajien tai viejien määrää, jotta paritasapaino olisi mukava.

Tällä kertaa leirillä on kolme lajia: Bachata, Hidas Valssi ja Fusku. Kertaamme lauantain opit nopeasti sunnuntaina kunkin lajin alussa ja jatkamme sitten siitä eteenpäin.

 

LEIRIOHJELMA

Kasnäs tammikuu 2021.png

Tanssitilassa on toimivaksi todettu laminaattilattia ja salissa on myös vesipiste.

Ravintola on kuulu saaristolaishenkisestä buffetista ja se sisältää paljon itse kasvatettua kalaa ja muutenkin ravintola suosii lähiruokaa. Vaikka lauantain lounaskin on jo monipuolinen ja herkullinen, niin sunnuntain lounas onkin sitten jo elämys!

 

Viikonlopun hinta on 174 €/hlö sisältäen,

 

  • Tanssikurssit 9 h (6 x 1,5 h)

  • Majoitus 2 hh aamupalalla (1 yö la-su)

  • La ja su lounaat (su juhlalounas)

  • Kylpylän ja kuntosalin käytön

 

Yhden hengen huonelisä on 50 €/yö. Varaamme majoituksen puolestanne. Jos haluat majoituksen kahdeksi yöksi, niin kirjoita toiveesi lisätietoja kohtaan.

 

Tanssikurssiosuuden 70 € voi maksaa myös liikuntaeduilla. Jos osallistut vain osalle tunneista, niin hinta on 15 €/laji.

 

Leirillä on seuraajakiintiö, joten ilman paria ilmoittuvien seuraajien kannattaa olla nopeita tai hankkia viejä jonka kanssa ilmoittautuu.

Jos tarvitset lisätietoja, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai soita

p. 050 570 7717 /Marika.

29095593_1581566105294752_81191913329514

Tervetuloa leirille!