TANSSILEIRI 4.-5.1.2020, KASNÄS

Jatkotaso (parinvaihto)

Tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna meillä on mahtavat puitteet tanssia ja nauttia Kasnäsissä (Turun saaristossa) kylpylähotellin palveluista ja viettää mukava viikonloppu tanssi-ihmisten kanssa.

 

Kasnäsin kylpylähotellin huoneet ovat tyylikkäitä ja tilavia parvellisia rivitaloyksiöitä. Olemme saaneet luvan pitää huoneita leirin loppuun saakka.

 

Lauantai-iltana meille on varattu ihastuttava rantasauna kahdella isolla paljulla. Nautimme saunalla myös iltapalan. Kurssien päätteeksi rentoutusta voi käydä hakemassa myös kylpylän puolelta, joka kuuluu myös hintaan.

 

Ravintola on kuulu saaristolaishenkisestä buffetista ja se sisältää paljon itse kasvatettua kalaa ja muutenkin ravintola suosii lähiruokaa. Vaikka lauantain lounaskin on jo monipuolinen ja herkullinen, niin sunnuntain lounas onkin sitten jo elämys!

 

Viikonlopun hinta on 196 €/hlö sisältäen,

 

  • Tanssikurssit 9 h (6 x 1,5 h)

  • Majoitus 2 hh aamupalalla (1 yö)

  • La ja su lounaat (su juhlalounas)

  • Saunan, paljun ja ruokailun saunalla

 

Yhden hengen huonelisä on 25 €/yö. Varaamme majoituksen puolestanne. Jos haluat majoituksen kahdeksi yöksi, niin kirjoita toiveesi lisätietoja kohtaan.

 

Tanssikurssiosuuden 75 € voi maksaa myös liikuntaeduilla. Jos osallistut vain osalle tunneista, niin hinta on 15 €/laji.

 

Leirillä on seuraajakiintiö, joten ilman paria ilmoittuvien seuraajien kannattaa olla nopeita tai hankkia viejä jonka kanssa ilmoittautuu.

Jos tarvitset lisätietoja, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai soita

p. 050 570 7717 /Marika.

 

LEIRIOHJELMA

Tervetuloa leirille!

Tanssikoulu TanssiGuru

 

Puhelin: +358 400 427 068

S-posti: tanssikoulu@tanssiguru.fi

Y-tunnus: 2045423-7

  • Facebook Metallic

 

© 2020 Tanssikoulu TanssiGuru