top of page

KESÄKURSSIT 3.7.-24.7.2024

Pakkasmäen kesäteatterin ulkolava, Espoonlahdentie 10

 

Kesäkurssimme alkavat 3.7.! Paikkana on kesäinen Pakkasmäen amfiteatterin lava. Opetusta on keskiviikkoiltaisin klo 18-21. Tanssi-illat koostuvat kolmesta erillisestä tunnista, joiden välissä on pieni tauko. Voit tulla siis yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi tunniksi oman valintasi mukaan. Järjestämme kursseille myös parinvaihtoringin, joten voit tulla myös ilman paria. Kurssin taso on alkeisjatko-jatko, eli aloitustaso on tiistain toisen tunnin taso ja siitä edetään porukan taitotason mukaan eteenpäin.

Kesäteatterin lava on vaneria, joten tämä kannattaa ottaa huomioon kenkien valinnassa. Lenkkareita emme suosittele, koska niissä on vähän liian pitävä pohja. Kurssien yhteydessä ei ole tarjoilua, joten ottakaa omat juomat ja mahdolliset eväät mukaanne. Lavan yhteydessä ei ole myöskään WC-tiloja. Tunnit järjestetään säävarauksella. Epäselvissä sääolosuhteissa laitamme nettisivujemme etusivulle ja facebookiin tiedon järjestetäänkö kurssit ko. iltana. Huom! Muista uudelleenladata etusivumme, jotta näet mahdolliset muutokset.

AIKATAULU

IMG_20200910_193354_edited.jpg
PAIKKA

Pakkasmäen kesäteatterin lava, Espoonlahdentie 10, Espoo. Paikoitustilat ovat Storängens Skolan, eli viereisen koulun pihalla, josta pääsee kävellen polkua pitkin lavalle. Parkkipaikalta on TanssiGurun lipun luota opasteet perille.

HINNAT

Samat kuin Espoon VPK:n kursseilla (klikkaa hinnasto).

 

Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta.

bottom of page