top of page

BACHATAA Sellossa 12.8.2021

Viaporintori, Soittoniekanaukio 1

 

Opetusta on tuttuun tapaan klo 18-21. Perusaskeleet ja tekniikka kerrataan ensimmäisen tunnin alussa ja siitä sitten lähdetään eteenpäin alkeisjatkotason kuvioista jatkotason kuvioihin. Voit tulla yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi tunniksi oman valintasi mukaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Järjestämme kursseille myös parinvaihtoringin, joten voit tulla myös ilman paria.

Aukion lattia on asfalttia/betonia, joka kannattaa huomioida kenkävalinnassa.  Kurssin yhteydessä ei ole tarjoilua, joten ottakaa omat juomat ja mahdolliset eväät mukaanne. Tunnit järjestetään säävarauksella. Epäselvissä sääolosuhteissa laitamme nettisivujemme etusivulle tiedon järjestetäänkö kurssi vai ei. Huom! Muista päivittää etusivumme, jotta näet mahdolliset muutokset.

PAIKKA

Kauppakeskus Sello, Viaporintori, Soittoniekanaukio 1. Paikoitustilaa löytyy esim. Sellon alakerran P-hallista. Kun nousee Prisman ja Citymarketin hissillä ylös saakka ja kävelee ovista ulos, niin Viaporintori ja meidän tanssipaikkamme ovat siinä suoraan edessä.

Viaporintori.png

Ilmakuva Viaporintorilta (Google Maps).

HINNAT

Samat kuin Espoon VPK:n kursseilla (klikkaa hinnasto).

 

Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta.

Tervetuloa!

bottom of page