top of page

KOS 23.8.-30.8.2019

Tanssimatka

Näin keskellä talvea on mukava suunnitella jo ensi kesää. Meidän etelän tanssireissumme suuntautuu jälleen Kreikkaan, kohteena pieni ja valloittava KOS. Tätä Turkin kupeessa sijaitsevaa saarta on kehuttu yhdeksi Egeanmeren kauneimmista saarista. Siellä sininen kesätaivas ja kristallinkirkkaat vedet sekä paikallisten ihmisten välittömyys ja ystävällisyys houkuttelevat ihmiset saarelle aina uudestaan.

 

Kos on aikuistunut ja rauhoittunut viimeisten 15 vuoden aikana ja ajattelimme että olisi ihana käydä tutustumassa Kosin kauniisiin rantoihin ja pikku tavernoihin. Päiväretkillä voi käydä shoppailemassa vaikka Turkin Bodrumissa, jonne on vain tunnin laivamatka. Tai ehkä haluat nähdä pienen saaren muitakin rantoja ja vuokrata skootterin tai auton ja lähteä seikkailuun isommalla tai pienemmällä porukalla. Lähellä on myös muita kiinnostavia saaria, joten lomatekemistä löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Meillä on 2 vapaapäivää, jotka voidaan käyttää retkiin, mutta varaamme ne vasta paikanpäällä kun tiedämme mitä itse kukin haluaa silloin tehdä. Nämä retket eivät sisälly hintaan.

Tanssikurssit

 

Reissuun kuuluu tuttuun tapaan Kimmon ja Marikan tanssikurssi viitenä päivänä viikon aikana, 2 tuntia kerrallaan, eli yhteensä 10 tuntia. Iltaisin järjestämme myös tanssituokioita, joissa on vapaata tanssia. Tanssilajit:

- fusku

- salsa

- rumba

- bachata

- bugg

Hotellimme on Peridis Family Resort****

Hotelli on saanut hyvät asiakasarvostelut ja sieltä meillä on lyhyt matka Kosin keskustaan, ravintoloihin ja vanhan kaupungin kujille haistelemaan Kreikkalaista tunnelmaa.

Matkan hinta

  • yksiössä (2 kpl) 884 €/hlö

      (yhden hengen huonelisä on 260 €)

  • kaksiossa (18 kpl) 914 €/hlö

      (yhden hengen huonelisä on 280 €)

Matkan hintaan sisältyy tanssikurssit, lennot, ruuat lentokoneessa, matkalaukku ruumassa, lentokenttäkuljetukset kohteeseen ja takaisin, sekä majoitus aamupalalla.

Varausmaksu 200 € tulee maksettavaksi heti. Loppumaksun eräpäivä on 9.7.2019.

Lentoaikataulut

Menomatka pe 23.8.2019

6.00 Helsinki – 9.55 Kos (3 t 55 min)

Paluumatka pe 30.8.2019

11.05 Kos - 15.00 Helsinki (3 t 55 min)

Varaukset

 

Varaa paikkasi nopeasti, sillä huoneita on vain 20 kpl. Jos ilmoittaudut yksin matkalle, tiedustele meiltä huonetoverimahdollisuudesta.

Huom! Seuraajille on matkalla paikkoja rajoitetusti, jotta paritasapaino säilyy kursseilla mukavana.

Ilmoittautuminen sähköpostitse tai soittamalla p. 0505707717 (Marika)

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Tjäreborg.

Lähde mukaan!

47672.jpg
Brimwb1CAAAWysG.jpg large.jpg
88165.jpg
36455.jpg
bottom of page