top of page

MADEIRA 29.4.-6.5.2019

Hei TanssiGurulainen!

 

Haluaisitko lähteä kanssamme vapuksi Madeiralle? Luvassa on viikon mittainen matka täynnä aurinkoa, lämpöä, tanssia, hyvää ruokaa ja juomaa ja tietenkin kivaa samanhenkistä matkaseuraa!

Madeiran luonto on huhti-toukokuussa parhaimmillaan. Madeiralla sanotaan kasvavan jopa 156 kukkakasvilajia, joita ei tavata missään muualla maailmassa. Juuri lomamme aikana on saaren pääkaupungissa Funchalissa myös suuri kukkafestivaali, jota juhlitaan 4 päivää. Festivaalit sisältävät myös upeita asuja, tanssia ja musiikkia.

 

Kuten muillakin lähes eristyksissä muusta maailmasta kehittyneillä saarilla, myös Madeiralla on oma erityinen luonteensa ja tunnelmansa. Kohdettamme pidetään erittäin turvallisena, rikollisuus on lähes olematonta ja rahayksikkö on euro, joka on meille tietysti mukavaa. Lämpötila päivisin on keskimäärin +20 astetta, eli mukavan lämmin, mutta ei tukalan kuuma.

 

Tanssikurssit

 

Tarjoamme kohteessa lavatanssinopetusta viitenä päivänä 2 tuntia kerrallaan, eli yhteensä 10 tuntia. Tanssilajit:

 

- fusku

- bugg

- rumba

- salsa

- bachata

 

Tunnit ovat aamupäivisin ja kahtena päivänä ei ole kursseja, joten aikaa jää paljon myös muuhun lomailuun. Kurssien taso riippuu matkalle lähtevien tasosta.

 

Madeira tarjoaa loistavat puitteet etenkin vaelluksille. Vaellusreittejä löytyy helpoista vaativiin.

Vapaapäivänä voi myös vuokrata auton ja lähteä seikkailemaan ja tutkimaan saarta, sen kyliä ja maisemia. Yksi vaihtoehto on viettää päivä Funchalissa Madeiran pääkaupungissa joka on vain 3,5 kilometrin päässä hotellistamme ja sinne pääsee todella helposti bussilla hotellimme edestä. Uskomme että retki merelle valaita ja delfiineitä bongaamaan olisi myös ikimuistoinen. Golfiakin pääsee harrastamaan. Myös hotellin uima-altaalle voi jäädä lepäilemään ja nauttimaan auringosta, jos se tuntuu hyvältä. Hotellimme läheisyydessä on myös Ponta Gordan merivesialtaat, joihin voi halutessaan pulahtaa.

Hotellimme on Duas Torres.****

Tjäreborg tarjoaa kolmenlaisia huoneita varattavaksenne. Hinnaksi tulee tanssikursseineen kaikkineen huonetyypistä riippuen:

890 €/hlö/yksiö (+145 €)

915 €/hlö/yksiö rajoitetulla merinäköalalla (+160 €)

975 €/hlö/yksiö merinäköalalla (+175)

Suluissa oleva lisähinta yksin majoittuvalle ko. huonetyypissä.

Matkan hintaan sisältyy siis tanssikurssit, lennot, ruuat lentokoneessa, lentokenttäkuljetukset kohteeseen ja takaisin, sekä majoitus aamupalalla.

Lentoaikataulut

Menomatka ma 29.4.2019

8.00 Helsinki - 11.55 Madeira (5h55min)

Paluumatka ma 6.5.2019

14.00 Madeira - 21.35 Helsinki (5h35min)

Varaa paikkasi nopeasti, huoneita on rajoitetusti. Huoneisiin on saatavana myös lisävuodepaikka. Jos ilmoittaudut yksin matkalle, voit tiedustella meiltä huonetoverimahdollisuudesta.

HUOM! Nais- (tai oikeammin seuraaja-) paikkoja on rajoitetusti, jotta paritasapaino säilyy kursseilla mukavana.

Ilmoittautuminen sähköpostitse tai soittamalla p. 0505707717 (Marika).

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Tjäreborg.

Lähde mukaan!

madeira-beach.jpg
Lefkas 013-2.jpg
FNCDUAS1063_2_30.jpg
FestadaFlor1_700x360.jpg
bottom of page