top of page

TANSSILEIRI "NOPEET JA HITAAT" 19.-20.9.2020, LEHMIRANTA

tasoikoni_sininen.png

Jatkotaso

Tanssikoulumme leiritarjonta laajenee! Uutuutena tarjoamme nyt teille tanssileirin Salossa, Kylpylähotelli Lehmirannassa. Lehmirannassa on avarat isot tilat ja mahtavat järvimaisemat. Jotta pääsemme varmasti tanssimaan tarpeeksi, niin lauantaina on kurssien lisäksi iltatanssit Juha Vartiaisen ja Variaatio -orkesterin tahtiin.

Tanssileirin teemana on "Nopeet ja Hitaat". Lauantain nopeampi tanssilaji on Fusku, johon lisäämme kuviomateriaalia swing-tansseista. Sunnuntaina rauhoitumme tanssimaan hitaita kappaleita ja käytämme inspiraatiolähteenä amerikkalaisen bluesin kuviomateriaalia (sekä avoimessa että suljetussa otteessa).

LEIRIOHJELMA

Lehmirannan ohjelma.png

Näinä aikoina yksi kysytyimmistä asioista on parinvaihto. Järjestämme leirin niin, että voit tanssia oman parisi kanssa tai osallistua parinvaihtoon. Toteutamme siis myös parinvaihtoringin halukkaille. Ilmoitathan tästä ilmoittautuessasi, jotta osaamme ennakoida paritasapainon parinvaihtoringissä ja voimme tarvittaessa rajata seuraajien tai viejien määrää, jotta olisi mukava paritasapaino.

 

Tanssitila on iso ja siinä on parkettilattia. Salissa on vesipiste.

Lauantaina ja sunnuntaina ruokatauko on klo 14-15. Kaikki ruoka on laktoositonta, mutta ilmoitathan muut ruoka-ainerajoituksesi ilmoittautumislomakkeella. Illalla on tanssien aikaan tarjolla höyrynakkeja ja salaattia, piirakoita ym. pientä suolaista ja makeaa erillismaksusta. Huoneissa on myös pieni jääkaappi jos haluat ottaa omia eväitä/iltapaloja mukaan. Aamiainen on tarjolla klo 7.30-9.30.

Tanssileiripaketin hinta on 175 € ja siihen kuuluu:

  • Tanssikurssit 9 h (6 x 1,5 h)

  • Majoitus 2 hh aamupalalla (1 yö)

  • Lounas la ja su

  • Kylpylän vapaa käyttö

  • La iltatanssit Juha Vartiaisen sekä Variaatio-orkesterin tahtiin klo 19-23.

Lehmirannan kylpylähotellin huoneet ovat siistejä perustason huoneita. Huoneita on alustavasti 20 kpl meille varattuna, varaathan nopeasti omasi. Majoituksen hinta puolihoidolla ja sunnuntain lounaalla on 105 €/hlö 2-hengen huoneessa. Yhden hengen huonelisä on 25 €/yö. Varaamme majoituksen puolestanne. Jos haluat majoituksen kahdeksi yöksi, niin kirjoita toiveesi lisätietoja kohtaan.

Ilmoittautukaa rohkeasti. Mikäli koronatilanne huononee, tai et itse ole täysin varma omasta terveydestäsi juuri ennen leiriä, tai olet ollut tekemisissä sairastuneen kanssa, leirin voi perua kuluitta ihan viimehetkeen saakka.

Hotellin palvelut maksetaan suoraan kylpylähotelli Lehmirantaan ja tanssikurssiosuus 70 € meille. Tanssikurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla. Jos osallistut vain toiseen päivään, niin hinta on 40 €.

Lehmirannan osoite: Lehmirannantie 12, 25170 Kotalato (Salo)

Lähetämme vielä infokirjeen sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille noin viikkoa ennen leiriä.

Jos tarvitset lisätietoja, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai soita

p. 050 570 7717 /Marika.

 

IMG_20200731_155006__01.jpg
IMG_20200731_153616__01_edited.jpg
IMG_20200731_154835__01.jpg

Tervetuloa leirille!

bottom of page