top of page

YKSITYISTUNNIT

 

 

Yksityistunnit ovat nopein ja joustavin tapa oppia tanssimaan!

 

Yksityistunneilla opettaja/opettajat voivat keskittyä vain yhden tanssijan tai tanssiparin ajankohtaisiin kehitystarpeisiin. Yksityistunteja tarjotaan siis 1-2 henkilölle yleensä 1-2 tuntia kerrallaan. Tunnit sopivat kaiken tasoisille tanssijoille vasta-alkajista edistyneisiin saakka. Yksityisopetus etenee aina asiakkaan toiveiden ja oppimistahdin mukaan.

 

Tarjoamme yksityisopetusta hyvin joustavasti kaikkina muina aikoina, paitsi silloin kun meillä on muita opetuksia tai menoja, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan yhdessä sopiva aika yksityiseen tanssin harjoitteluun! Opetamme kaikkia suomalaisia lavoilla tanssittavia seuratansseja sekä kuubalaisia ja karibialaisia latinalaistansseja.

 

Hinnoista

 

Yksityistunnin hinta on 70 €/tunti (60 min) + mahdolliset matkakulut ja salivuokra. Tunnit voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa tai Espoossa (lähellä Espoon keskusta) sijaitsevalla tanssisalilla. Espoon salin käytöstä veloitamme salivuokran joka on 10 €/tunti.

 

Yksityistunti on myös hyvä lahjaidea!

 

Yksityistunnit ovat erinomainen lahja jo tanssia harrastavalle, mutta myös tanssikipinän tartuttamiseen jollekin ystävällesi! Lahjakortin voit noutaa tiistaisin ja torstaisin Espoon kursseiltamme, tai tilata kauttamme postitse.

bottom of page